

Ristretto: az eszpresszó öccse
Két különféle elnevezés, két különféle kávéital, mégis annyi közös van bennük. Eszpresszó és ristretto – miben hasonlítanak és miben különböznek egymástól?
Két különféle elnevezés, két különféle kávéital, mégis annyi közös van bennük. Eszpresszó és ristretto – miben hasonlítanak és miben különböznek egymástól?
A tavalyi sikerünket a Great Taste nemzetközi gasztronómiai versenyen sikerült idén is megvédenünk. Ez esetben mind a 4 bejelentett eszpresszó kávénk díjat nyert.
Egy kis csésze, jellegzetes aroma és egyedi íz. Ez az eszpresszó! Egy finom kávé ital, amely felemeli a testet és az elmét, és amit szeretnek az emberek a világ minden táján.
Kétféle kávé, amelyek látszólag végtelen harcot vívhatnak. Azonban a megfelelő kombinációban egyedi kölcsönhatást hozhatnak létre. Tehát milyen az Arabica és Robusta kávé?
Sokunk számára ez gyermekkori emlékeink része. Használták otthon, a hétvégi házban vagy a nagyszülőknél. De semmiképp sem való még a rossz vasba! Kotyogós.
A frissen készített csésze kávé a jólét és a pihenés szimbóluma. Kevesen értékelik fogyasztás közben, mennyi munka áll valójában mögötte.
French press – az egyik leghíresebb és leginkább hozzáférhető alternatív módszer, amely a főtt kávé rajongói körében töretlen népszerűségnek örvend. Nézzük csak, hogyan is kell jól csinálni.
Úgy néz ki, az instant italok és ételek boom-ja már mögöttünk van. Az emberek ismét keresik a minőségi élelmiszerek felé vezető utat, de ez valahogy a kávéra nem vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy a „neszkávé” továbbra is nagy népszerűségnek örvend.…
Vessen egy pillantást színfalaink mögé és nézze meg, hogyan készül a fantasztikus szlovák kávé!
Idén először vettūnk részt az egyik legnagyobb nemzetközi gasztronómiai versenyen, a Great Taste-en.
A kávé az egyik legnépszerűbb, és merjük állítani, hogy az egyik legérdekesebb ital a világon. Ez a 10 tény biztosan felkelti érdeklődését.
A kézműves termékek mindig is elbűvöltek minket. A folyamat, amelynek során az alapanyag maximális pontossággal átalakul végtermékké, a mai napig elbűvöl bennünket …