Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

kávé

Ajándék ötlet cégeknek karácsonyra: legyen kávé a fa alatt!

Gondolkodtál már azon, hogy mit ajándékozz munkatársaidnak és üzleti partnereidnek karácsonyra? Az egyik legjobb ajándék ötlet, amit adhatunk a minőségi kávé vagy akár egy kávéválogatás. Izgalmas ízek, mennyei illatok és néhány lopott pillanat, amit a kollégáid és partnereid csak magukra fordíthatnak. Ezt a fajta kényeztetést mindenki értékelni fogja.

Bár ajándékozni mindig öröm, azért arról se feledkezz meg, hogy a vállalati kultúrában vannak olyan ösztönzők, amelyek nem feltétlenül anyagiak, mégis jobb teljesítményre és a lojalitás, a jó hangulat fenntartására inspirálják a kollégákat. Egy jól eltalált karácsonyi ajándék pontosan ilyen bónusz lehet, amit az Ebenicánál, mivel rajongunk az ünnepért, mi is igyekszünk még felejthetetlenebbé tenni.  

Mely kávék a legnépszerűbb karácsonyi ajándékok? Kiválasztottuk a TOP 3-at →

Kávé karácsonyra: kultúrákon átívelő népszerűség

Meggyőződésünk, hogyha minőségi kávé kerül a karácsonyfa alá, az sok kávérajongó irodában fog hatalmas örömet szerezni. Ez az egyik legtöbbet fogyasztott ital a világon, melynek fogyasztása számos egészségügyi előnnyel jár.

Kultúrákon átívelő népszerűsége azt is jelenti, hogy egyetemes ajándék az alkalmazottak számára, még akkor is, ha multikulturális környezetben dolgoztok. Meginni egy csésze kávét – vagy akár többet is – egyszerűen hozzátartozik az emberek napi rutinjához és hozzájárul a munkahely pozitív hangulatához.

adventi kávéválasztó

Attól függetlenül, hogy a cég banki, biztosítási, informatikai, államigazgatási vagy más területen tevékenykedik, mindenki megérdemli, hogy minőségi kávéval dobhassa fel a napját. Ehhez akár az Ebenica adventi kávéválasztó naptár ízletes közreműködésével is hozzájárulhatsz.

Az egyedülálló adventi kávéválasztó naptár 24 illatos csomagot tartalmaz, amelyek egyenként 2 eszpresszó elkészítéséhez elegendő kávét tartalmaznak. Így az adventi időszakot kollégáid számára is különlegessé varázsolhatod.

Kávépörkölőnk ajándéka

A minőségi kávé az egyik legkívánatosabb és legsokoldalúbb ajándék, amit adhatsz. A kis cégektől a nagyvállalatokig bezárólag, igyekszünk minden munkanapon mosolyt csalni mindenki arcára páratlan aromáinkkal és karakteres ízeinkkel.

Még nagyobb az öröm, ha részesei lehetünk a karácsonyi meglepetésnek is. Az ünnepi hangolódáshoz és kifejezetten a karácsonyfa alánt kávénk ízével és dizájnjával még a legigényesebb ínyenceket is levesszük a lábukról. Mit is mondhatnánk még? Minden egyes csomag különleges minőségű, frissen pörkölt kávébabot tartalmaz a világ legkülönfélébb tájairól. Minden egyes csészében egy új világot fedezhetsz fel.

További előnyök:

Ha igényled, a kiválasztás során egy professzionális barista tanácsot ad, hogy mégis milyen kávé fajtának szavazz bizalmat. Amennyiben szeretnéd, választhatsz kész csomagokat, vagy összeállíthatsz egyedi ajándékcsomagot is.

Peru Chanchamayo, a különleges karácsonyi választás

A Peru Chanchamayo díszdobozban igazi ínyenc választás, hiszen a 100%-os arabica finom illattal, valamint a csokoládé, karamell és fahéj telt ízével hódítja meg az ízlelőbimbókat. Korábbi tapasztalatunk azt mutatja, hogy ez a kávé igazi kedvenc, amit most ráadásul limitált számú, különleges karácsonyi csomagolásban érhetsz el. A kortárs latin-amerikai kávémanufaktúrák legmagasabb minőségű ínyenc kávéi közé tartozik.

Peru Chanchamayo

Magával ragadó édes illatával kéz a kézben először egy telt, kakaós-csokoládé íz tölti be az érzékeidet, majd halványan felderengenek a karamell és a fahéj édes jegyei is. Ennek a perui kávénak tökéletesen kiegyensúlyozott, krémes íze van, nagyon kevés savval, amit kellemes keserűség egészít ki.

Ez a 100%-os arabica kávé az őszi-téli szezon egyik legnépszerűbb kávéja. Különlegesen fűszeres illata, elbűvölő aromái méltó kiegészítői az ünnep varázsának. Most ráadásul limitált mennyiségben, díszdobozban is elérhető, így válik belőle igazán figyelmes ajándék a karácsonyfa alatt.

Finom meglepetésekkel teli kóstolócsomagok

A céges ügyfelek közkedvelt karácsonyi ajándéka a 3 csomagos vagy 6 csomagos, csomagonként 70 grammos kávémintából álló válogatás, melyet a kávé minőségéhez illő, gyönyörű díszcsomagolásban szállítunk. Az ajándékkávét az újrahasznosított kraft papírból készülő elegáns díszdobozban helyezzük el, így téve örömtelibbé az ajándékozás ünnepi élményét kollégáid és üzleti partnereid számára is.

Persze maradandó élménnyel is megajándékozhatod kollégáidat, partnereidet. Amennyiben elegáns ajándékdobozunk nyerte el a tetszésedet, abban egy 220 grammos kiszerelésű Peru Chanchmayo mellett, két kiváló minőségű olasz porcelánból készült eszpresszó csészét is találsz csészealjjal. De úgy is dönthetsz, hogy csak a kávéscsészéket kéred.

Kávéminta díszdobozban

Az újrahasznosított anyagból készült dizájnos csomagolás egy 70 g-os szemes kávét rejt magában. A csomag 6-8 presszókávé elkészítéséhez elegendő és ideális a munkatársaidnak szánt kedves karácsonyi meglepetésnek vagy egy ajándékkosár ízletes kiegészítőjének.

Kávéminta díszdobozban

Utóbbihoz egyébként nyugodtan támaszkodhatsz egy időtlen klasszikusra: csomagold kávédat karácsonyi díszdobozba. A karácsonyi díszdoboz két méretben érhető el: egy vagy két 220 g-os kávéhoz, amelyek mellé akár más termék is elhelyezhető, például csokoládé vagy más finomság.

Tudtad, hogy…?Minden ajándékcsomag nyomtatható akár saját grafikával és vagy szöveggel is? Így még jobban cégre szabhatod az ajándékot, hiszen a logód és/vagy a szlogened, is elhelyezhető a csomagoláson.

Univerzális ajándékként: ajándékutalvány

Az ajándékutalvány érdekes alternatívája az ajándékcsomagoknak. Időt és pénzt takarítasz meg, és lehetőséget adsz a megajándékozottnak arra, hogy ízlése szerint válasszon kávét a webshopban. Az utalvány grafikája a kívánságod szerint alakítható, ami újabb kedves figyelmesség részedről a munkatársak vagy üzleti partnereid felé.

Modrai pörkölőnkben minden egyes kávészem kiemelt bánásmódban részesül, pörkölőmestereink 5 különböző szinten pörkölik meg a kávészemeket, mindegyiket úgy, ahogy az az adott kávéhoz a leginkább passzol. Kávéink karakteres ízprofilján keresztül a legkülönfélébb világtájakat fedezheted fel és biztos lehetsz benne, hogy a legkiválóbb minőségű kávészemeket rejt minden egyes csomag.

Ne hagyd az utolsó pillanatra a céges karácsonyi ajándékokat (sem)! Ha azt szeretnéd, hogy ajándékai időben „kikerüljenek a dobozból”, ne hagyd az utolsó pillanatra a választást. Amikor van elég időnk, minden részletet finomra tudunk hangolni és elérhetőségeinken akár tanácsot is tudunk adni neked a választáshoz. Együtt nemcsak a kávéfajtát, hanem az igényeidnek leginkább megfelelő ajándékot is kiválaszthatjuk

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés