Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Peru Chanchamayo ajándékdobozban

Limitált 100% Arabica mesés illattal, és a kakaó, a karamella és a fahéj ízével.

Kívánságlista Hozzáadni a KívánságlistáhozHozzáadni a Kívánságlistához

Zamatos csokoládés ízvilág exkluzív csomagolásban

Úgy döntöttünk, hogy az idei őszi-téli szezonra Peru Chanchamayo kávénkat elegáns díszdobozba csomagoljuk, hogy Te is megörvendeztethesd vele szeretteidet, rokonaidat, üzleti partnereidet vagy kollégáidat. Ajándékcsomagunkkal a gourmet kávék kedvelőinek is nagy örömet szerezhetsz, a csomag ugyanis napjaink latin-amerikai kávétermelésének egyik legfinomabb kávéfajtáját rejti.

Édes aromájával és testes kakaós-csokoládés ízével – melyben karamellás és fahéjas ízjegyek is felfedezhetők – a Peru Chanchamayo magával ragadja az érzékeket, és pozitívan hat a hangulatra. A Peru Chanchamayo íze kifejezetten harmonikus és krémes, épp csak egy csipetnyi savassággal és kellemes kesernyésséggel.

Ezt a finom arabica kávét magaslati területeken termesztik, és lassú növekedés és érlelés jellemzi. Egyedi kávéprofilja a nedves feldolgozás és a napon történő szárítás eredménye, amely kiemeli aromás és zamatos jegyeit.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ezzel a limitált kiadású kávéval lepd meg szeretteidet, s fedezd fel kínálatunk többi ékszerét is.

Régió

Chanchamayo, Villa Rica, Pichanaki, Satipo

Magasság

1 500 – 1 900 m

Faj

100% arabica

Választék

Typica

Feldolgozás

Washed + Sun-dried

SCA pontszám

84+

Pörkölés

Medium Roast

Ízprofil

kakaó, karamella, fahéj

Díjak

EU Organic

Kávé ízprofil

  • csokoládé0%
  • karamella0%
  • fahéj0%

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés