Új

Minőségi kávékkal teli adventi naptár

Stílusos naptár 24-féle frissen pörkölt Ebenica kávéval.

Kiürítés
Raktáron - azonnal szállítjuk

Frissen pörkölt kávékkal teli adventi naptár

Élvezze az adventi varázst még intenzívebben ezzel a finom kávéval teli adventi naptárral!

Hála ennek az egyedülálló limitált edíciónak megkóstolhatja az összes jelenleg elérhető Ebenica kávét: keverékeket és single origin kávékat, limitált edíciókat, vagy kávékat, melyeket kimondottan erre az alkalomra választottunk ki.

Ez az egyedülálló LIMITÁLT EDÍCIÓS Ebenica adventi naptár a következőket tartalmazza:

  • 24x20g frissen pörkölt szemes Ebenica kávéminta
  • 2x kóstolójegyzet ív 24 kávéra

Kóstolja meg az advent varázsát kettecskében

  • Minden csomag 2 személy részére ajánlott, tehát az egész adventi időszakban szeretteivel kóstolhatgatja a finom kávékat
  • Minden adventi napon más és más Ebenica kávét fog kóstolni, így nap mint nap a világ különböző részéről származó kávékat kóstolhat majd.
  • Az ízkerék segítségével megtalálja az árnyalt íz- és aromabeli különbségeket és nüánszokat minden egyes Ebenica kávéban.
  • A kóstolójegyzetekbe beírhatja saját észrevételeit, értékeléseit és összehasonlításait, melyek segítenek megtalálni kedvenc kávéját.

Hogyan tetszett vásárlóinknak a tavalyi adventi naptárunk?

Szerettük volna megtudni, teljesítette-e adventi naptárunk vásárlóink elvárását, így megkérdeztük vásárlóinkat, hogyan tetszett és vajon megvennék-e újra? Nagyon sok szép visszsajelzést kaptunk. Itt van belőlük pár:„Tetszett a változatossága, hogy megkóstolhattam többféle olyan kávét is, melyet egyébként nem vásárlok és tetszettek a reggeli meglepetések, hogy milyen kávék várnak ránk reggelente.”

„Nagyon bejött a csomagolás mérete, épp ideális két személy részére.”

„Egy tökéletes ajándék volt, melynek nagyon örültem én is. Tetszett, hogy készíthettünk saját jegyzeteket és értékelhettük a kávékat.”

„Szép kivitelezés és kiváló kávé!”

„Tetszett, hogy minden nap más kávé várt ránk reggelente, néha erősebb, máskor könnyebb, sőt koffeinmentes is. Hozzá könyvecske, ahova bejegyezhettük, hogyan ízlett a kávé, ami szuper, mert eszerint visszatérhetek azokhoz, melyek ízlettek és vehetek belőle nagyon csomagolást.”