Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Adventi kávéválasztó naptár

Limitált kiadású, friss kávéval teli naptár – most elővételben ajándékkal!

Kívánságlista Hozzáadni a KívánságlistáhozHozzáadni a Kívánságlistához

Kényeztesd ízlelőbimbóidat és szánj egy pillanatot magadra a karácsony előtti rohanásban. A válogatott kávékkal teli adventi naptár 24 illatos csomagot tartalmaz, hogy minden karácsonyi reggel különleges legyen.

Élvezd az advent varázsát az Ebenica kávéval

  • A naptár tartalmazza a pörkölő aktuális kínálatának összes Ebenica kávéját – keverékeket és single origin kávékat, valamint az idei Limitka kiadás válogatott kávéit.
  • Az egyes kávécsomagok súlya ideális két csésze kávé elkészítéséhez, így párban fedezheted fel a világ minden tájáról származó kávék ízvilágát.
  • Minden advent során egy másik Ebenica kávét kóstolhatsz, így megismerheted az ízek és aromák igazán széles skáláját és felfedezheted, hogy nincs is olyan, hogy kávé.
  • Maja nevű baristánkkal készített oktatóanyagunk és videónk segítségével megtanulhatod, hogyan lehet felismerni a különböző Ebenica kávék illatában és ízében rejlő finom árnyalatokat.
  • A kóstolólapokra mindenki felírhatja saját megfigyeléseit, értékeléseit és összehasonlításait, hogy később könnyebben megtaláljátok kedvenc kávétokat.

Ez az egyedülálló LIMITÁLT EDÍCIÓS Ebenica adventi naptár a következőket tartalmazza:

  • 24x20g frissen pörkölt szemes Ebenica kávéminta
  • 2x kóstolójegyzet ív 24 kávéra

Hogyan tetszett vásárlóinknak a tavalyi adventi naptárunk?

Szerettük volna megtudni, teljesítette-e adventi naptárunk vásárlóink elvárását, így megkérdeztük vásárlóinkat, hogyan tetszett és vajon megvennék-e újra? Nagyon sok szép visszsajelzést kaptunk. Itt van belőlük pár:„Tetszett a változatossága, hogy megkóstolhattam többféle olyan kávét is, melyet egyébként nem vásárlok és tetszettek a reggeli meglepetések, hogy milyen kávék várnak ránk reggelente.”

„Nagyon bejött a csomagolás mérete, épp ideális két személy részére.”

„Egy tökéletes ajándék volt, melynek nagyon örültem én is. Tetszett, hogy készíthettünk saját jegyzeteket és értékelhettük a kávékat.”

„Szép kivitelezés és kiváló kávé!”

„Tetszett, hogy minden nap más kávé várt ránk reggelente, néha erősebb, máskor könnyebb, sőt koffeinmentes is. Hozzá könyvecske, ahova bejegyezhettük, hogyan ízlett a kávé, ami szuper, mert eszerint visszatérhetek azokhoz, melyek ízlettek és vehetek belőle nagyon csomagolást.”

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés