Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

A Great Taste 2022-n nyert díjak

Great Taste 2022: további 4 díj a fantasztikus ízért

Idén is, immáron harmadik alkalommal vettünk részt a világ egyik legmegbízhatóbb gasztronómiai versenyén, a Great Taste-en. Összesen 4 espresso kávénknak sikerült díjat nyerni.

A gyümölcsös espresso kávék jeleskedtek

A tavalyi szünetet követően – amikor, ahogy a cégek többsége: egész más témákat voltunk kénytelenek oldani – ismét úgy döntöttünk, benevezzük kávéinkat a Great Taste versenyre, hogy értékes visszajelzéseket szerezzünk a gasztro szektor különböző elismert szakértőitől.

Többhetes várakozás után, mely alatt a bírók tesztelték és értékelték a benevezett termékek ízét, augusztus elején végre megkaptuk a jó hírt: kávéink megint 4 díjat nyertek. Összesen tehát már 11 díjunk van a kávéink „fantasztikus ízéért” a Great Taste versenyről.

Ez esetben a zsűri 4 kávénkat díjazta, ezek pedig az Ethiopia Dimtu Tero, a Kenya Tekangu Tegu, a Colombia La Secreta és az alacsony koffeintartalmú Siesta. Az Ebenica márkanéven kívül van még egy közös nevezőjük: mindegyik úgy lett pörkölve, hogy előjöjjenek az érdekes, édes gyümölcsös tónusok. Kóstolta már őket?

Ethiopia Dimtu Tero

Az Ethiopia Dimtu Tero kávénk 2 arany csillagot kapott a Great Taste versenyen

Ez a kiváló organikus kávé egyedi aromájával fogta meg a zsűrit, melyet a földes és erős gyümölcsös tónusok szimbiózisaként értékeltek. Szintén kiemelték összetettségét és kellemes gyümölcsös ízét, melyben csiklandozó fanyarsággal megjelennek az áfonya és az eper tónusai.

Elegáns kávé, melyet öröm inni – tejjel, vagy tej nélkül espresso-ként.

értékelte a Great Taste 2022 zsűrije

Colombia La Secreta

A Colombia La Secreta, szintén a Great Taste 2022 díjazottja

Tavalyi újdonságunk, a Colombia La Secreta ugyanolyan mély benyomást tett a Great Taste zsűrijére, mint ránk is:

Ez a kávé érdekes útra vezeti el önöket. Az erős kávés startot a kakaó finom tónusai követik, kellemes krémes ízt hagyva a szájban, ezt a kiegyensúlyozott és hosszantartó utóíz zárja, melynek édes, fehér gyümölcs tónusa van… talán szőlő? Valóban impozáns finálé, mely kerekké teszi kávé karakterét.

értékelte a Great Taste 2022 zsűrije

Kenya Tekangu Tegu

A díjazott Kenya Tekangu Tegu espresso kávé.

Ezt a 100%-os specialty arabica-t a keserűség és a gyümölcsösség karakterizálja, mely a Great Taste zsűrije tetszését is elnyerte.

Kiegyensúlyozott és könnyű kávé, a kezdeti citrusos tónusok később a keserű csokoládé ízeibe bontakoznak ki. Kiválóan illik tejeskávénak, emellett tejjel is megőrzi testét.

véleményezte a Great Taste 2022 zsűrije

Ebenica Siesta

Az Ebenica Siesta a Great Taste 2022 díjával.

Ebben az évben nagyon megörvendeztettek, hogy a díjazott kávék közé bekerült az alacsony koffeintartalmú Siesta is. Ennek az egyedi blendnek, mely koffeintartalmú és koffeinmentes kávét is tartalmaz, erős mandulás íze van, melyet a mandarin gyümölcsössége és a melasz édessége egészít ki.

Ennek a kávénak a leírása nagyon találó és talán csak annyit tennénk hozzá, hogy igazán kiváló élmény iszogatni. Ízei szó szerint táncoltak az ízlelőbimbóinkon. Ajánljuk vele kezdeni minden napjukat – garantáltan mosolyt csal az arcukra.

írja a Great Taste 2022 zsűrije

Válasszon 11 díjazott kávénk közül!

A fent említett kávékon kívül a Great Taste és a Coffee Review értékelésén más kávéinkat is díjaztak. Például a tradicionális ízű blendjeink, az Intensivo, Gurmano, Piano, Duetto vagy a Harmonelle is, de modernebb single origin kávéink is, mint például az El Salvador La Joya vagy a Guatemala Acatenango. Nyugodtan próbálja ki és döntse el maga, melyik ízlik a legjobban! Minden kávénkat megvehet 70 grammos kóstolóméreten is.

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés