Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

kávészemek szív alakban

Nagyszerű videó pörkölőnk színfalai mögül

Vessen egy pillantást színfalaink mögé és nézze meg, hogyan készül a fantasztikus szlovák kávé!

Így születik kedvenc kávéja

Nem csak kávépörkölő vagyunk, mi vagyunk az EBENICA COFFEE. Minden egyes csomag kávénak saját története van, mely a világ különböző pontjain a kávéültetvényeken kezdődik, és a mi és Ön kedvenc csésze kávéjában végződik. A kávészemek pörkölése nem csak a gép melletti várakozást jelenti. Ez annál több, a pörkölés egy nagyszerű kaland szívét jelenti.

A pörköléssel a kávé történetének nincs vége. Épp ellenkezőleg. Minden egyes kávé mögött emberek állnak, akik a kávét termesztik és feldolgozzák, szállítók, akik a zöld szemeket egészen a modrai pörkölőnk küszöbéig hozzák. Pörkölőnk és baristánk alkímiájáról és tapasztalatairól is szól, akik a kávét finomítják és megpróbálják megtalálni a pörkölés legjobb ízű és aromájú profilját.

Minőségi kávé készítése ugyanakkor türelmet és elszántságot is jelent, kinyerni minden kávéból annak lényegét. Szól ez a párbeszédről és a légkörről, mely akkor vesz körül minket, amikor megkóstoljuk az első korty frissen pörkölt kávét. Ezért szeretnénk Önnek közelebb hozni ezt a történetet – a mi történetünket, az szlovák Ebenica kávé mögött álló emberekét. Ugyanis Önöknek és az Önök támogatásának köszönhetően is írhatjuk tovább a történetünket.

Jöjjön és nézze meg velünk, hogy néz ki egy nap, melynek végén olyan kávét kínálunk Önnek, melyet annyira szeret.

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés