Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Indonesia Trenggiling

Izgalmas kávé alacsony savassággal, mely telt csokoládéízével és hosszantartó mandulás utóízével ragad magával.

Indonéz arabica különösen gazdag ízzel

Az idei második limitált kiadásunk a gyümölcsös Uganda után egy teljesen más ízprofilú kávé lett.

A veszélyeztetett Indonéz tobzoskára utaló egzotikus név ellenére az Indonesia Trenggiling érdekes lehet a hagyományos kávé rajongói számára is, akik az édeskés-keserű ízjegyeket és az alacsony savasságot kedvelik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az íze unalmas és hétköznapi lenne, sőt, épp fordítva. Bőséges, gazdag ízprofilja van, melyet a Szumátrán, Jáván és Sulawesi-ben történő egyedi termesztési körülményeinek, a vizes feldolgozásnak és a szemek gondos válogatásának köszönhet.

Eszpresszóként kezdeti virágos tónusokkal lep meg, melyet édes, erősen csokoládés íz követ. A kávé testes, különösen alacsony savasságú és tartós keserű, dióra vagy mandulára emlékeztető utóíze van, izgalmas karakterét a fahéj tónusai egészítik ki.

Érdekelne, hogyan termesztik és dolgozzák fel, valamint hogy milyen ízű az Indonéz kávé? Olvass bele új blogbejegyzésünkbe!

Régió

Indonézia, Szumátra, Nyugat-Jáva, Sulawesi

Magasság

1200 - 1700 m

Faj

Arabica

Feldolgozás

wet-hulled process

SCA pontszám

85

Pörkölés

Medium

Elkészítési mód

eszpresszó, mokka, forrázott, french press

Ízprofil

Édes, keserű, savasságmentes

Kávé ízprofil

  • virágok0%
  • csokoládé0%
  • mandula0%

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés