Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Indonesia Trenggiling

Izgalmas kávé alacsony savassággal, mely telt csokoládéízével és hosszantartó mandulás utóízével ragad magával.

Wishlist icon Add to wishlistAdd to wishlist

Indonéz arabica különösen gazdag ízzel

Az idei második limitált kiadásunk a gyümölcsös Uganda után egy teljesen más ízprofilú kávé lett.

A veszélyeztetett Indonéz tobzoskára utaló egzotikus név ellenére az Indonesia Trenggiling érdekes lehet a hagyományos kávé rajongói számára is, akik az édeskés-keserű ízjegyeket és az alacsony savasságot kedvelik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az íze unalmas és hétköznapi lenne, sőt, épp fordítva. Bőséges, gazdag ízprofilja van, melyet a Szumátrán, Jáván és Sulawesi-ben történő egyedi termesztési körülményeinek, a vizes feldolgozásnak és a szemek gondos válogatásának köszönhet.

Eszpresszóként kezdeti virágos tónusokkal lep meg, melyet édes, erősen csokoládés íz követ. A kávé testes, különösen alacsony savasságú és tartós keserű, dióra vagy mandulára emlékeztető utóíze van, izgalmas karakterét a fahéj tónusai egészítik ki.

Érdekelne, hogyan termesztik és dolgozzák fel, valamint hogy milyen ízű az Indonéz kávé? Olvass bele új blogbejegyzésünkbe!

Régió

Indonézia, Szumátra, Nyugat-Jáva, Sulawesi

Magasság

1200 - 1700 m

Faj

Arabica

Feldolgozás

wet-hulled process

SCA pontszám

85

Pörkölés

Medium

Elkészítési mód

eszpresszó, mokka, forrázott, french press

Ízprofil

Édes, keserű, savasságmentes

Kávé ízprofil

  • virágok0%
  • csokoládé0%
  • mandula0%

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés