Kávénkat már Packetával is szállítjuk!

Igyekszünk állandóan fejlődni és javítani szolgáltatásainkat, ezért is döntöttünk úgy, elkezdünk együttműködni a Packeta logisztikai céggel.

Kávénkat kézbesítjük, mielőtt kimondja: “espresso”

Idén februárban végzett közvéleménykutatásunk kimutatta, hogy vásárlóink 54%-a szívesen látná, ha tudnánk átvevőhelyekre szállítani – így nem volt min gondolkodnunk. Packetával való együttműködésünket 990 Ft szállítási költséggel indítjuk, emellett még mindig érvényes, hogy 9500 Ft feletti rendeléseknél a szállítás ingyenes.

Packeta egy nagyon erős játékos a logisztika terén nemcsak a magyar piacon, de külfölfön is. Széles átvevőhely- és Z-Box hálózatuknak köszönhetően, melyekből csak Magyarországon több, mint 700 található, gyors és minőségi szállítást biztosít. Külföldön több, mint 92 ezer partner átvevőhellyel rendelkezik, melynek köszönhetően megkönnyíti a csomagot kézbesítését világszerte.

A Packeta Z-Box kézbesítőrendszere

Kávéját kézbesítjük a legközelebbi átvevőhelyre

A Packeta szolgáltatásának igénybevételéhez elég, ha a rendelés lépésben kiválasztja ezt a módot, majd kiválasztja a legmegfelelőbb átvevőhelyet a listáról, majd megerősíti választását a “Átvevőhely kiválasztása”-ra kattintva.

Csomagját nyomon követheti a Packeta applikációjának segítségével (letölthető innen: Google Play vagy App Store) vagy a webről ezen a linken. A csomag kézbesítéséről értesítve lesz emailen, SMS-el és a mobilapplikácón keresztül is.

Espresso káva s expresným doručením

Válassza ki valamelyiket a legközkedveltebb kávéink közül és élvezze szuperfrissen a Packeta gyors kézbesítésének köszönhetően!

 • Intensivo

  Európa 10 legjobb eszpresszó kávéinak egyike földesebb, de édes csokoládés-mogyorós ízzel.

  diódió
  dohánydohány
  csokoládécsokoládé
  5 199 Ft
 • Gurmano

  Egy kávékeverék, mely megnyeri csokoládés-mazsolás ízével és finom virágos tónusaival.

  csokoládécsokoládé
  diódió
  mazsolamazsola
  3 699 Ft
 • Brasil Santos

  A leghíresebb brazil kávét a mogyoró illata és a finom friss csokoládé jellemzi.

  csokoládécsokoládé
  mogyorómogyoró
  mézméz
  3 699 Ft