Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

az espresso szintje makro

Hogyan válik egy kávémárkából minőségi márka?

Mindenkinek örömet akarunk szerezni, aki értékelni tudja az egyedi ízeket. A minőséget meg kell osztanunk egymás között.

A kávé és a minősége eredete

Az EBENICA COFFEE minőségileg a nemzetközi kávé minőségi skálájának a legmagasabb fokozatába tartozik, prémium kávéként megjelölve (angol megnevezése: premium gourmet coffee, specialty coffee). Hogy garantáljuk a legmagasabb kategóriába való sorolását, saját EBENICA COFFEE QUALITY STANDARDS szabványokat és leírást alakítottunk ki az Ebenica kávéhoz. Sőt, az egyes szabványokat sokkal szigorúbban állítottuk be a többi márkához képest.

részletesebb kép egy kézről és pörkölt kávészemekről

Az EBENICA Blend kávénak egyedi az összetétele, amely meghatározza az ízvilágát. A minden kávé földrajzi specifikációját a csomagoláson, az e-shopban és a reklámanyagokban is megtalálja. Mindig feltüntetjük a kontinenst, amelyről a kávé származik. A blend pontos földrajzi megjelölése természetesen gyártási titoknak számít.

Frissesség egy kéznyújtásnyira

A kávészemekkel történő gondos bánásmód már az elejétől nagyon fontos, hogy a legjobb eredményt érjük el. Éppen ezért előnyben részesítjük azokat a kávékat, amelyeket kézzel szedtek, mindenféle ipari gép vagy berendezés nélkül.

pörkölt kávészemek fehér alapon

A frissesség nagyban hozzájárul ahhoz, hogyan fog majd Önnek ízleni a kávé. Az EBENICA kávé Szlovákiára zöld formában érkezik, tehát pörköletlenül. Specializált kereskedőktől vásároljuk – ún. kávéügynököktől. A pörkölés, csomagolás és az eladás egy gyors folyamat, tehát a kávé megtartja a legjobb tulajdonságait.

Minden kávészemről gondoskodunk

A szakemberek már az első pillantásra felismerik a kávé minőségét. Hasonló nagyságú, repedésmentes és egyenletesen pörkölt kávészemek a bizonyíték arra, hogy a kezében kiváló kávét tart. Az EBENICA kávét kisebb mennyiségben pörköljük egy klasszikus hengeres pörkölő berendezésen. Pár héten belül nyitjuk meg a modrai pörkölőnket, ahova mindenkit szeretettel várunk. Szívesen megmutatjuk, hogyan pörköljük, csomagoljuk, tároljuk és szállítjuk az EBENICA kávét. Az egész folyamat a kézi manufaktúra jellemzőit viseli magán, amely ahhoz segít hozzá, hogy garantálni tudjuk a pörkölési folyamathoz való gondos hozzáállást.

Kávéfőző három karja

A pörkölést megelőzi a kávészemek kiválogatása, amely során eltüntetjük a nem megfelelő darabokat ezzel is megszabadítjuk a kávét az esetleges szennyeződésektől. A kávét vizuálisan ellenőrizzük a pörkölés után is.

Védjük, ami belül van

A kávé levegőzését a Bosch által kifejlesztett szelep garantálja. Minden egyes zsákocska gondosan elzárt, és a Bosch szelep segítségével meggátolja, hogy felesleges levegő és fény jusson a csomagolásba.

részletesebb kép a ZIP LOCK záras csomagolásról

A védőcsomagolás formája is nagyon fontos a kávé íz és illat-világának megőrzése érdekében. Különböző elforgatható mandzsetták erre nem alkalmasak. A 220 g-os csomagolásaink zip-lock rendszerrel is rendelkeznek, amelyek hozzásegítenek, hogy rendszeresen be- és ki tudja nyitni a csomagolást. A használat után elegendő a zip-lock rendszert markánsan megnyomni és bezárni. Az EBENICA kávéja védett légkörben továbbra is friss marad.

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés