Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

Cuba Caracolito Peaberry

Kubai kávé az étcsokoládé, az amaretto és a dió egyedi ízével.

Kívánságlista Hozzáadni a KívánságlistáhozHozzáadni a Kívánságlistához
Raktáron - azonnal szállítjuk

Zamatos kesernyésség csokoládés jegyekkel

Kényeztesd ízlelőbimbóidat az EBENICA Cuba Caracolito Peaberry kubai kávé egzotikus ízével. Ez a kávé egyike a Kubában termesztett számos kávéfajtának. Minden csészében ott rejlik a kellemes kesernyésség az étcsokoládé, az amaretto és a dió gazdag íze mellett. Sűrű krémet adó, közepesen testes kávé, melyet különösen az eszpresszó és a mokka kávé szerelmesei fognak értékelni.

Kellemesen meleg időjárás, napsütés és bőséges csapadék – mindez ideális környezetet teremt a kávécserjék egészséges fejlődéséhez és Cuba Caracolito Peaberry kávénk kivételes minőségéhez.

A kávé világának gyöngyszeme

A Cuba Caracolito a különleges gyöngykávék (peaberry) közé tartozik – már emiatt is érdemes megkóstolni. Ez a kávéfajta a kávébabok egyedi, apró gyöngyökre emlékeztető formájáról ismert. A legtöbb kávégyümölcs belsejében két bab rejlik, a peaberry gyümölcsének belsejében azonban csak. Ez a jelenség a kávénövények körülbelül 5-10%-ánál fordul elő. A hagyományos szemekhez képest magasabb a cukor- és az aromaanyag-koncentrációjuk. Ízletesek és aromásak, ugyanakkor zamatosak, és egész napra energiát adnak.

Cuba Serrano Superior kávénkkal ellentétben a Pearl Cuba nem olyan erősen dohányos aromájú, miközben finom gyümölcsös jegyeket tartalmaz.

Régió

Kuba, Guantánamo, Sierra Maestra Mountain

Faj

Arabica

Választék

Peaberry

Feldolgozás

washed, organic

SCA pontszám

84

Pörkölés

Medium+

Elkészítési mód

eszpresszó, mokka, forrázott

Ízprofil

kesernyés

Kávé ízprofil

  • mandula0%
  • csokoládé0%
  • dió0%

Specialty
kávé

Friss
pörkölés

Világszínvonalú
elismerések

Expressz
kézbesítés