Brasil Frankenstein

Egyedülálló brazil 100% Arabica az erdei bogyók, a tejcsokoládé és a dohány ízjegyeivel.

Kiürítés
Raktáron - azonnal szállítjuk

Kivételes eszpresszó kávé a gyümölcsdzsem, a csokoládé és a dohány ízárnyalataival

Az új (SCA 86) Limitált kiadásunk kiváló minőségű kávébabszemei a Sítio Das Colinas farmról származnak, ahol a kávécserjék 1250 méterrel a tengerszint felett nőnek. Az ideális mikroklímának, valamint a Honey eljárás és az anaerob erjesztés kombinációjának köszönhetően a Brasil Frankenstein egyedülállóan édes ízjegyű, ami a gyümölcsdzsemre és a tejcsokoládéra emlékeztet, amelyet a dohány keserűsége harmonikusan egészít ki.

A Brasil Frankenstein kávé az érett gyümölcsre emlékeztető édességet az aromájában is hordozza. Telt testesség jellemzi a gyümölcs és a csokoládé jellegzetes édes árnyalataival átlényegülve egy kellemesen keserű utóízbe, amelyben a szeder és egyéb erdei bogyók ízjegyei is felfedezhetők.

A Brasil Frankenstein rendhagyó elnevezését a brazil farmereknek köszönheti, akiknek a térségükre jellemző legjobb kávécseresznyék összeválogatása közben jutott az eszükbe ez a világhírű regény, melyben Dr. Frankenstein emberi testrészeket kombinálva egy egyedi és csodálatos lényt alkotott.

A kávé ízvilága

erdeigyümölcs dzsem
tejcsokoládé
dohány
részletesebb kép a pörkölt kávészemekről