Blend XIII

Specialty kávé keverék, ideális eszpresszónak vagy capuccinonak.

Kiürítés
Raktáron - azonnal szállítjuk

Különleges keverék az espresso kedvelőinek

Az új limitált edíciós kávénk megörvendezteti minden espresso kávé kedvelő szívét! Úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a 2019-ben, a tizedik évfordulónkon kiadott különösen sikeres Blend X tradícióját: mivel ebben az évben pörkölőnk 13. alapításának évfordulóját ünnepeljük, úgy gondoltuk, hogy megalkotunk egy újabb, eredeti ízvilágú specialty kávé keveréket, a Blend XIII-t.

Specialty Arabica kávék tökéletes keveréke

A Blend XIII két kiváló specialty Arabica keveréke: 80%-át a dohányosan kesernyés Cuba Serrano Superior és 20%-át az egzotikusan gyümölcsös Papua New Guinea Elimbari alkotja. Ez az első tekintetre hagyománybontó kombináció garantálja az egyedi ízélményt.

Míg a Blend XIII aromájában a mogyorós tónusok dominálnak, melyet a Cuba Serrano Superior-nak köszönhet, az ízében megjelenik a szokatlan és finoman édes Papua New Guinea Elimbari – a régióban valaha megtermelt legminőségibb kávé, mely nevét a Simbu tartomány legmagasabb hegységéről kapta.

E két kávé házasításából egy kiváló, testes és kiegyensúlyozott édes-keserű ízű espresso blend született, melyben felfedezheti a mandula és a melasz tónusait. Ezek nem vesznek el tejeskávéban sem, éppen fordítva – kiválóan előjönnek egy capuccino-ban!

A kávé-élményt a hosszantartó utóíz tesz teljessé.

A kávé ízvilága

kakaó
mandula
melasz
részletesebb kép a pörkölt kávészemekről